Misjonsmagasinet Utsyn

Misjonsmagasinet Utsyn har siden oppstarten i 1891 hatt som mål å formidle det kristne budskapet, skape refleksjon og ettertanke, og inspirere til misjon og evangelisering. Det målet har vi fortsatt. Nå i helt ny drakt, og med en splitter ny nettside. Med på laget har vi også fått tidskriftet Fast Grunn*, som fra og med 2024 vil publisere sitt innhold på utsyn.no, i tillegg til egne spalter i Utsyn og som eget bilag 2 ganger årlig. 

Ønsker du å abonnere på Utsyn? Da har du valget mellom komplett abonnement og digitalt abonnement. Begge abonnementene inneholder full tilgang til Utsyns nettsider, og to fysiske utgaver årlig (samme nummer hvor Fast Grunn er med som bilag). Ønsker du alle Utsyns 12 utgaver i posten, velger du komplett abonnement. 

Vi håper du setter pris på nye Utsyn, og at du ønsker å slå følge med oss på veien videre. Skulle du ha spørsmål eller tilbakemeldinger, setter vi stor pris på å høre dem på utsyn@nlm.no.

*Fast Grunn er et magasin på luthersk grunn, som gjennom refleksjon og dybde ønsker å være en hjelp i etterfølgelsen av Jesus Kristus.

 

Bli abonnent:

Powered by Cornerstone